Andreea Balan a fost sarbatorita ieri, de ziua ei, cu mare fast. Cantareata a incheiat seara in compania celor mai apropiati prieteni ai sai, care i-au pregatit o petrecere surpriza la Chefs Experience, un restaurant de experiente culinare din Floreasca. Viitoarea mamica a primit mai multe cadouri din partea prietenilor, printre care si o frumoasa rochie din material de organza de matase inflorata, pe care i-a daruit-o designerul Aura Radu, de la care Andreea a imbracat rochii in ultimele aparitii la petrecerile mondene si a fost apreciata de catre stilisti.

IMG_5857-874x1024

Andreea si designerul Aura Radu

“Andreea este o persoana foarte draguta. Imi place mult de ea si chiar o urmaresc la emisiunea “Te cunosc de undeva”. Ma bucur ca ii plac creatiile noastre si ca a imbracat rochii Aura Radu la cele mai importante evenimente mondene. I-am facut cadou de ziua ei o frumoasa rochie din organza de matase, florala, pe care sper s-o poarte chiar in emisiunea de la Antena”, a spus designerul Aura Radu.

IMG_5864-847x1024

Andreea Balan a fost surprinsa si cu tortul pe care l-a primit special din partea Jubile si care a fost un deliciu pentru invitati. Acesta a fost facut din 3 tipuri de ciocolata: alba, neagra si cu lapte, imbracat in pasta de zahar, cu krantz si raffaello.