Incepand de aseara, Madalin Ionescu si Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni pana joi, de la 22:30, la Kanal D. Cele doua vedete au mai fost impreuna gazdele acestei emisiuni incepand din octombrie 2012 pana in vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes.

Prezenta feminina seducatoarea, Andreea Mantea declara ca este incantata de revenirea alaturi de echipa Kanal D.

media_145202959599183900

Foto: Wowbiz.ro

Am fost foarte legata de acest proiect si, chiar daca la un moment dat drumul meu a mers in alta directie, iata ca ma intorc plina de bucurie si de incredere alaturi de familia Kanal D”, a spus Andreea Mantea.

12472671_1126739547339094_141887333516939495_n

Foto: Facebook

Mantea s-a reintors la „WOWBiz” dupa ce Adelina Pestritu a decis sa inceteze colaborarea cu Kanal D si si-a dat demisia. Fosta sotie a lui Liviu Varciu  a scris un mesaj pe propriul blog, edamagazine.ro, în care anunta schimbarea. “Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificari… În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări am cunoscut oameni deosebiţi cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu. Această colaborare s-a încheiat de comun accord… Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor”, a scris Adelina.

„WOWBiz”, cel mai intens show al noptii, prezentat de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, le va aduce in continuare telespectatorilor Kanal D in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22:30, subiecte incendiare, dezbateri fara tabuuri si prejudecati, dezvaluiri in premiera care vor tine primele pagini ale ziarelor.

 

Andreea Mantea a facut super audienta aseara!

Marti, 5 ianuarie, late night show-ul “WOWBiz” a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu s-a pozitionat pe primul loc pe segmentele de public Urban si National, si pe locul al doilea, pe tragetul Comercial, in intervalul 22:20 – 24:30.

“WOWBiz” a inregistrat 4,9% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul National, 4,4% rating si 12,9% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,2% rating si 13,4% cota de piata, pe targetul Comercial, in intervalul mai sus mentionat.

Aproape un milion de romani au urmarit aseara editia in care Andreea Mantea a revenit ca prezentatoare, alaturi de Madalin Ionescu, la “WOWBiz”. In minutul de aur, atins la 22:54, 1.173.000 de telespectatori vizionau Kanal D.