De o saptamana, Ramona Badescu petrece timp de calitate in compania parintilor sai. A venit in tara special pentru a-i face o surpriza mamei sale, de ziua ei, si i-a organizat o vacanta la Sovata, la un complex de lux de acolo, Danubius Health SPA Resort Bradet. Ramona si parintii ei s-au rasfatat cu diverse tratamente, de la bai termale in apa sarata adusa special de la Lacul Ursu, impachetari cu parafina si namol, la SPA, sauna, Jacuzzi, sport, tratamente faciale si masaj. Nu doar ca s-a relaxat la Sovata timp de o saptamana, dar si-a facut si poftele culinare romanesti. Ramona a mancat preparate traditionale si a gustat din fiecare cate putin.

Ramona la impachetari cu namol

IMG_3876

“Cea mai incantata am fost de impachetarea cu namol, care este extrem de benefica pentru sanatate si trateaza numeroase afectiuni, dar si baile termale m-au relaxat. In Italia nu exista asa ceva! Vacanta a fost o surpriza pentru aniversarea mamei mele si m-am bucurat sa petrec timp impreuna cu parintii mei!”, spune Ramona.

IMG_3825

IMG_3880

Ramona Badescu la Danubius Bradet

Vedeta a renuntat la o vacanta programata in Italia pentru ca si-a dorit sa vina acasa de ziua de nastere a mamei sale si sa o surprinda cu prezenta ei la petrecerea aniversara, dar si cu un sejur petrecut impreuna. Alaturi de parintii sai, Ramona Badescu a vizitat si Salina de la Praid.