Zilele trecute, Geanina Ilies a venit insotita de fiul sau la un eveniment monden, la a treia editie a conferintei “Traieste Inteligent” sustinuta de Dana Savuica. Patrick mosteneste farmecul si carisma mamei sale.

In timp ce vedeta Antena 1 se numara printre cele mai bine imbracate vedete din showbiz, in ceea ce il priveste pe fiul sau am avut parte de o supriza…placuta. Cel mic este un fashionist desavarsit, fiind imbracat de mama sa dupa ultimele tendinte.

Geanina Ilies, Dana Savuica, Cristina Cioran

Cristina Cioran si Dana Savuica, prezente si ele la eveniment nu au ratat ocazia de a face poze cu micul fermecator, etalandu-si in acelasi timp bijuteriile de la Christina Diamonds. Zambete, rasete, prietenie si dragoste pentru acelasi Univers Christina. Cam asa se distreaza doamnele cand se intalnesc si au bratarile Collect, cel mai nou trend in randul vedetelor.

Cel mai nou trend in randul vedetelor! Poarta bratari la fel, dar personalizate in stilul propriu!

Dana Savuica, Emma Zeicescu, Genina Ilies, Cristina Cioran, Raluca Zenga, Simona Patruleasa, Oana Turcu si surorile de la Bambi sunt doar cateva dintre vedetele care s-au lasat cucerite in aceasta toamna de bijuteriile Christina Diamonds.

Dana Savuica
Cristina Cioran a asortat tinutei sale verzi o bratara Collect in culoarea toamnei. Tot pentru acelasi produs de calitate au optat si Geanina Ilies si Simona Patruleasa, care au purtat la un eveniment monden bratarile Collect, in culori diferite.

Raluca - Bambi
Raluca Zenga a primit din partea Christina Diamonds, cu ocazia lansarii cartii sale, “Manualul Mamicii ZEN”, un ceas Collect personalizat cu diamante albe, negre si tsaforit si talismane cu pietre semipretioase (onix negru, peridot, granat, ametist verde si citrine), dar accesorizat si cu simboluri Zen, pentru dragoste si natura.

Raluca Zenga

Si prezentatoarea Realitatea TV – Emma Zeicescu pune pret pe calitate si valoare atunci cand isi alege bijuteriile. Tocmai de aceea, vedeta tv poate fi vazuta purtand ceasuri sau bratarile aceluiasi brand de bijuterii.