Chef Catalin Scarlatescu a cucerit invitatii joi seara, la inaugurarea unui nou salon de evenimente situat in Pipera-Voluntari, Jubile Concept. A preparat delicioasa lui reteta de scoici care i-a incantat la prima degustare si pe celebrul Ilie Nastase, venit la eveniment la bratul sotiei sale, Brigitte Sfat.

Ilie Nastase si sotia

Sotii Ilie Nastase-Brigitte Sfat

Cei doi soti au fost cuplul serii, fiind cea mai eleganta pereche de la inaugurarea celei mai noi locatii de petreceri si evenimente, cu o capacitate de peste 1000 de persoane, Jubile Concept.

Ilie Nastase si Brigitte

Simona Patruleasa la inaugurare Jubile Concept

Simona Patruleasa

Simona Patruleasa, Lucian Mandruta si Elena Gheorghe s-au mai aflat printre invitati.

Elena Gheorghe – o mamica super sexy!

Elena Gheorghe

Proaspata mamica, artista se pregateste de botezul fetitei sale, care a implinit deja trei luni de cand a venit pe lume. Elena Gheorghe a optat sa faca petrecerea de botez in noua locatie Jubile Concept si a venit la inaugurarea salonului de evenimente intr-o salopeta de culoare gri, care i-a pus in evidenta silueta. Cantareata este o mamica super sexy si a profitat de ocazie ca se afla in locatia in care va face botezul peste o saptamana, pentru a mai degusta din preparatele pe care le va avea in meniul de la petrecere. S-a declarat incantata si a marturisit ca este pe ultima suta cu pregatirile.

Jubile Concept

Petrisor Obae si Lucian Mandruta

Noua locatie – Jubile Concept este una dintre puținele săli de evenimente din București cu o capacitate de peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi, cu un design elegant și funcțional. Pentru petrecerile de sfarsit de an, acum ai posibilitatea de a alege un meniu special, personalizat pentru fiecare companie in parte de Chef Catalin Scarlatescu.

Scoici a la Chef Scarlatescu

Chef Scarlatescu a pregatit scoici

Chef CATALIN SCARLATESCU – Live Cooking Show @ JUBILE CONCEPT

https://youtu.be/1Axx55kClDw