Oana Zăvoranu, una dintre cele mai controversate personalități din lumea publică din România, revine în televiziune! În această primăvară, bruneta va face tot posibilul să demonstreze că are ritm, pasiune și puterea de a face față tuturor celorlalți concurenți, în noul show Pro TV, care invită românii la dans.

Showbiz-ul este a doua mea natură, îmi place să fiu admirată și privită altfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu așteptată, să le fie oamenilor dor de mine. Din când în când am nevoie de timp doar pentru mine.”, a spus Oana Zăvoranu.

14563463_1266923306683750_5476926914240927970_n

                                                                                                  Sursa Foto: Facebook

Muzica și dansul sunt două dintre cele mai mari pasiuni ale Oanei Zăvoranu, care este la fel de ambițioasă și încrezătoare că le va demonstra tuturor concurenților, dar și telespectatorilor, că va fi cea mai bună dansatoare din show. Pentru emisiunea din care va face parte în această primăvară, obiectivul Oanei este clar: “Revenirea în televiziune este o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câștig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luptă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câștiga, pentru că asta este mentalitatea unui învingător.”.

În curând, o vom urmări pe Oana Zăvoranu într-o nouă ipostază și vom vedea care sunt atuurile ei în competiție, cum se descurcă la repetiții, cât de greu îi va fi să învețe noi stiluri de dans și care va fi strategia ei pentru a cuceri publicul.

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu are un caracter puternic, spune întotdeauna ceea ce gândește, are un simț al umorului extrem de dezvoltat și este o adevărată luptătoare. Cu o carieră de peste 15 ani în media, Oana a fost moderatoare de televiziune, actriță în telenovele, sitcom-uri, dar și în celebrul lungmetraj Modigliani, în care a jucat rolul Eugeniei Modigliani. În anul 2007, a demonstrat că muzica nu îi este deloc străină și a lansat primul său album.