Andra, Anda Adam si Delia Matache ar putea arata altfel!

Ce trebuie sa faca vedetele noastre pentru a obtine sprancene ca la Hollywood? Nimic mai simplu decat sa tina cont de sfatul unui specialist in domeniu. Catalina Popescu – visagist, cu o experienta de peste 10 ani in industria frumusetii – a studiat cu atentie sprancenele catorva dintre cele mai cunoscute vedete de la noi si iata ce le recomanda!

 Andreea Marin are nevoie de o micropigmentare!

Andreea Marin Banica

ANDREEA MARIN:

“In mod normal sprancenele trebuie sa inceapa din punctul format de o linie imaginara trasata intre aripa nasului si coltul intern al ochiului. Sprancenele Andreei sunt putin  prea departate de baza nasului si putin prea scurte ceea ce ne creaza senzatia unui ochi fara forma. Sprancenele fiind supranumite si  “rama ochilor” rolul lor este de a-i contura si a-i evidentia .Pentru o forma perfecta si naturala sprancenele Andreei au nevoie de o mica ajustare care se poate face cu ajutorul tehnicii de micropigmentare”.

Bahmu trebuie sa-si deschida nuanta sprancenelor!

adriana-bahmuteanu

ADRIANA BAHMUTEANU:

“Este o femeie cu trasaturi foarte frumoase, dar in ceea ce priveste sprancenele nici forma si nici culoarea nu o avantajeaza.In mod normal  noi nu suntem simetrici, adica hemifata stanga nu este la fel cu cea dreapta astfel incat nici sranceana stanga nu este identica cu cea dreapta. Sfatul meu pentru  Adriana este ca nuanta sprancenelor trebuie deschisa cu un ton astfel incat sa se apropie mai mult de natural, cat despre forma acestora, este necesara echilibrarea prin micropigmentare”.

Anda Adam ar trebui sa-si puna ochii in valoare!

anda adam

ANDA ADAM:

“…parul este rama fetei , este cel care ne contureaza in totalitate trasaturile, atunci cand avem o nuanta de blond foarte deschis precum este cea pe  care Anda o foloseste, este extreme de important ca sprancenele sa fie mai conturate dar nu stridente astfel incat ochii vor fi cei pusi in valoare. Cu ajutorul tehnicii de micropigmentare fir cu fir se poate creea efectul unor sprancene dese, naturale si conturate”.

 

 

Andra are sprancene mult prea deschise!

Andra

ANDRA:

“Trasaturile Andrei sunt expressive, ochi mari si expresivi, buze carnoase si senzuale sprancene cu o forma corecta, dar firave si mult prea deschise. Pentru un echilibru al nuantelor sfatul meu este ca sprancenele pot capata desime si contur cu ajutorul unei nuante apropiate de cea a parului”.

Deliei i se recomanda o reconstruire a sprancenelor!

delia matache

DELIA MATACHE:

“Sprancenele bogate inspira naturalete, prospetime … datorita pensatului gresit in timp parul se diminueaza asfel incat spranceana  se subtiaza si isi pierde forma. Pentru a-si recapata forma si pentru a completa spatiile libere, recomand Deliei micropigmenatarea fir cu fir care urmareste  cresterea naturala a firelor de par si care reconstruieste in materie de 90% forma sprancenelor”.

Catalina

“Cu o experienta de peste 10 ani in industria frumusetii in calitate de VISAGIST,  vin in intampinarea tuturor femeilor care isi doresc sa evolueze si sa a fie in pas cu moda si sustin ca nicio alta trasatura a fetei nu este atat de versatila si, in acelasi timp, atat de importanta precum sprancenele.

Genele şi sprâncenele contribuie considerabil la echilibrul estetic al întregii fizionomii. Forma şi culoarea acestora influenţează armonia feţei, echilibrând poziţia ochilor, mărimea nasului, frunţii şi a bărbiei.

Imaginati-va cum ar fi daca ati avea eyelineul perfect si discret trasat, buzele conturate si colorate, sprancenele fara cusur, dimineata v-ati trezi fara sa aveti nevoie de machiaj si de retusuri ale acestuia.

Aceste dorinte nu se indeplinesc doar pe taramul imaginatiei, dar ele pot deveni realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent.”

 

CATALINA POPESCU

Visagist