A venit timpul să îţi faci planuri pentru locul unde îţi vei petrece seara de Revelion. Mai cu seamă dacă vrei să fie plină de eleganţă, momente fermecătoare şi… dans.

Îţi propunem ca anul acesta să alegi o petrecere de excepţie, care ţi-o aduce pe Delia cu un super show, ce te va ţine toată noaptea în mişcare, într-o atmosferă exuberantă. La acestea se adaugă alte tentaţii irezistibile: un decor rafinat, un meniu sofisticat şi băuturi în regim de open bar. Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Ballroom.

 Vezi detalii: http://revelion.jubile.ro/

Centrul de evenimente propune un concept de party de top, gândit până în cel mai mic detaliu. Meniul savuros include preparate de top, create de maeştrii bucătari special pentru această ocazie. Oaspeţii se vor putea delecta cu trei feluri de preparate, printre careantricot de vită maturat pe chips de pâine cu sos de busuioc, gravlax de somon cu piure de sfeclă, terină de peşte cu caviar, ruladă de porc cu dulceaţă de prune, mousse de brânză roquefort cu nuci pecan, parfait din ficat de pui cu jeleu de busuioc, mozzarella cu caviar din roşii şi sos pesto, ruladă de spanac cu brânză de capră şi rodie, şalău cu reducţie de vin şi tarhon, servit cu ciuperci shiitake şi legume cu susan prăjit, vită pe pat de cartof fondant cu mousse de foie gras şi curcan cu pudră de pesto, servite cu piure de dovleac. La trecerea dintre ani, nu vor lipsi sampania si tortul festiv. Băuturile alcoolice si non-alcoolice vor fi disponibile in varinta de open bar toată noaptea.

Avem deja senzaţia că te-ai cam decis! La New Year`s Eve 2018 by Jubile The Ballroom vei petrece o seară minunată, preţul fiind de 499 lei de persoană, în acest cost intrând programul artistic, băuturile în regimul de consum nelimitat, meniul variat, precum şi servirea la farfurie, cu personal profesionist.

Lista de înscriere este în mod oficial deschisă!

ADU_3285Trăiește și tu experiența Jubile The Ballroom!